Hur kan hon träna när hon har så ont? Den frågan har dykt upp flera gånger under i höst. Också att folk lite små ler när jag säger att jag inte tränar. Det gör lite ont. För jag inser att sociala medier ofta ger så fel bild av allt och att inspiration betyder för flera att jag har tränat ihjäl mig nästan.

Jag har inte haft bodypump  sen i våras, jag hade svårt att få träningsgrupperna att fungera i våras för jag hade svårt att visa hur de skulle göra, jag är inte med på alla de pass jag håller, nu för tillfället har jag plockat bort mina löpardamer och pausar dessa till februari, jag har två pass som jag halft är med på det betyder 1 h träning per vecka. Om jag då fixar någon egen träning. Ibland mår jag bättre vilket gör att jag kan träna mera 1-2 pass till i veckan möjligen. Men de har varit många de veckor jag har så ont att jag gråter 2 dagar av att jag haft värk i 4 dagar, men jag vill inte alltid dela de dagarna på insta eller FB. Sådan är jag.

Och ja, jag är väldans bra teaterapa, jag har ibland hållit grupper fast jag haft ont.
man planerar ju i förväg och i vår vintras hade jag aldrig trott att jag skulle hamna här.

Jag vill bara att alla ska inse att INSTA och BLOGGAR eller SOCIAL MEDIA överlag är så fjuttig del av livet. Iallfall hos oss. jag delar inte allt, jag delar oftast glädjen i vardagen och träningen, och så har jag låtit det lysa igenom lite med ryggen och värken så att ni ska ha förståelse varför jag inte alltid hoppar eller studdsar som värsta Bella galningen brukar göra.

Varför är du inte sjukskriven då?
Som företagare?
Det fungerar inte, jag har trappat ner massor, privata kunder har jag sagt nej till flera nu, jag ska försöka få ryggen i form och tills våren.
Har påbörjat reuma medicinering denna vecka och så ser vi vart det leder, som visar sig efter 2 månader ungefär.
Jag håller  ju så gärna föreläsningar och sånt som jag kan göra.
Detta är ju bara en period i livet som jag har mindre träning i.

Min energi och glädje sitter stor del i mitt jobb, eller väldigt stor del, däför försöker jag ha kvar det jag kan när jag går på lågvarv, jag älskar att jobba med människor och se svetten rinna nerför nästipppen, jag skrattar i hjärtat när du kommer fram efter timmen och säger, man blir så glad av din träning, jag känner mig glad när jag går hem.

Jepp därför är jag kvar på det jag fixar just nu, därför försöker jag inspirera det jag kan, och ja, jag vill inte dela allt, inte just nu, detta kanske är nått jag har stor nytta av i framtiden, eller jag känner att jag har nytta av det redan i mitt jobb.

Hoppas ni förstår.
Att inspirera till träning betyder inte alltid att hon tränar 3 h per dag, det händer typ engång per halvår.
Fråga gärna, jag har lärt mig att svara väldigt ärligt.
Och de som känner mig ser i ögonen när det är som värst.
Tyvärr värken syns sällan utanpå.
Jag vill inte ha medlidande heller, verkligen inte.


Hoppas ni får en fantastisk helg!
Kram på erFOLLOW TRÄNINGSPALETTEN VIA | FACEBOOK  | INSTAGRAM | BLOGLOVIN

2 kommentarer:

  1. Ja, du är en jättebra inspiratör. Har fått så mycket energi av löpgruppen. Kämpa på. Jag hoppas medicinen biter snabbt och effektivt.

    SvaraRadera