PEPPDAG


Mia startade med nyheter hos cosmetique Salon, fantastiskt, det kommer att komma tandblekning, en sak jag faktikst tänkt på länge, min julklapp skall köpas härifrån, dessutom massa sköna behandlingar på kommande och som redan finns, jag säger bara, kom ihåg att unna dig mellan varven, lite belöning här är du värd. Jag gillar så deras tänk och omsorgen hur de tar in produkterna och hur de tar hand om sina kunder.


Vi har haft en väldigt fin peppdag, ofta känns det som om tiden bara rinner iväg när man föreläser, och sen efteråt skulle man så gärna ha tagit upp flera saker så som självkänsla och självförtroende skulle ha varit bra att gå in mera på idag när det ändå det handlade om träningsglädje och tycka om sig själv. För just då är det väldans viktigt med självkänsla och självförtroende.
Men en annan gång kör vi hela paketet.


Jag är väldigt flaxig när jag föreläser, och försökte tona ner mig lite idag, vet dock ej om det lyckades, möjligen lite.
Eller så inte, tack Ida Jungell för att du lyckas fånga mig lite.Skorpan bjöd på en fantastisk lunch, jag säger bara lill stockholm har vi här i Jeppis Matig hälsosallad och sol- smoothie, jag skulle lugnt luncha på skorpan varje dag.Tack alla fina människor.
Tack för att ni finns, och kom ihåg att puscha och hjälpa varann framåt, för på så vis växer vi också.
Jag hade glädjen idag också att få lyssna på stresshantering med Christoph Treier.
Jag älskar att jobba i team, jag gillar att man kan slå ihop sina kloka huvuden och jobba tillsammans.
Det ger så mycket!

Hoppas ni får en fin och träningsfull och stressfri helg!

FOLLOW TRÄNINGSPALETTEN VIA | FACEBOOK  | INSTAGRAM | BLOGLOVIN
2 kommentarer:

  1. Inget teknikstrul idag ser jag. ;) Du är en fantastisk kvinna och föreläsare, med eller utan teknik.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha denna gång lyckades min, men vi hade lite problem att få stresshanteringen att fungera. Min sticka gick av, men vi fick över det på Mias, hoppas ni får en fin vecka! ♥

      Radera