SOMMARLOV

Vi har sommarlov och första veckan kändes lite såhär, energiska barn före de insåg att det inte alls är någon panik och att ljud nivån är lite lägre här hemma än på dagis och förskola. Nu försöker vi ta vara på varje ledig stund och tar ingen stress av vardagen, vi hänger väldigt mycket efter fäbodavägen, där vårt nya hem har börjat forma sig.


Annars..
På instagram kan du följa bygget på krakslottet 344.

Jag jobbar ännu denna månad, sen semester i juli, ska bli bra för hjärnan att ladda om och ta ny fart i augusti, jag har lediga tider för nya PT kunder så hör av dig bara om du vill träna med mig i höst! Jag kommer att hålla allmänna föreläsningar också så är du sugen på att höra om träningsglädje, självkänsla och självförtroende ska du självklart kom och lyssna.

En ny löpargrupp startar jag upp också 17 augusti 18:00, finns platser kvar så du som varit intresserad anmäl dig på mail eller via medd, så jag vet att jag kan bekräfta din plats. Om du inte bekräftat den första gången du mailat mig. Våga hänga på! Glädjen går ej att beskriva som vi har i löparpaletten. Denna grupp som startar nu är en mera lättare grupp, men du har möjlighet sen att fortsätta i löparpaletten eller om vi fortsätter som lättare grupp. 260 euro och vi träffas 12 gånger. Och jag ska ge er allt jag kan dessa veckor.

Ser framemot hösten. Ny energi och nya och gamla människor, det är ett underbart jobb jag har, hoppas ni får en fin sommar och kom ihåg att jag jobbar ännu så våga ta kontakt bara om det behövs!
Tack för att ni finns!

Kram Isabella

FOLLOW TRÄNINGSPALETTEN VIA | FACEBOOK  | INSTAGRAM | BLOGLOVIN |


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar