UTETRÄNINGAR OCH LÖPARGRUPP

Hej på er!

Här kommer lite info om uteträning och lätta löpargruppen, vi startar upp uteträningen från första veckan i augusti, så från 3.8 startar vi i Lepplax, i Lepplax håller jag bara i augusti, kostar 20 euro. 5 gånger.

I Larsmo och Ytteresse håller jag 3 månader från första veckan i augusti to 4.8 och till 20.10 så 12 gånger och 40 euro för helkurs, du hinner anmäla dig ännu om du vill med. Och drop-in är det alltid, så alla är välkommen! 5 euro för drop-in. Tiderna är de samma 18:30 i esse och 20:00 i Larsmo, Larsmo kan möjligen bli flyttad tidigare i oktober.LÄTTA LÖPARGRUPPEN

Många har frågat efter denna och tänkte att i höst har jag grymt bra med tid att jobba med en sådan, en lätt löpargrupp där vi lär oss från grunden och inte stressar fram löpningen, vi kommer att starta upp denna grupp i mitten av augusti 17.8 kl 18:30. Priset är 260 euro och vi träffas 10 gånger. Sen hoppas jag att vi får en grupp som kan hålla ihop så att vi kan fortsätta träna tillsammans och skapa löparglädje. För i grupp är allt så mycket roligare. Det har jag upplevt massor av gånger, är du intresserad så kom med! Jag lovar att vi kommer att få roligt och lära oss nya saker som inte vi tänkt på tidigare. Vi gör, test, går igenom löpteknik, hur man lägger upp sin löpning, och olika löp pass!
Varmt välkommen!


FOLLOW TRÄNINGSPALETTEN VIA | FACEBOOK  | INSTAGRAM | BLOGLOVIN |


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar