KÄNSLAN AV HEMMA

Att vara hemma. Det känns så bra. Vi trivs enormt bra hit där vi nu flyttat och har aldrig haft den känslan förut när vi landat tidigare på ny plats. Alltid känt att jag vill bo in mig en stund. Men detta har gått super duper fint. jag är glad. Beslöt också att börja jobba hemifrån igen när vi har ett extra rum nu och så insåg jag att allt körande fram och tillbaka var lite onödigt. Man ränner liksom i mitt jobb. Har jag i alla fall lärt mig under året som gått.

Barnen trivs också. Men efter långa ledigheten ville nog alla tillbaka till dagis och jobb. Men visst var det skönt. Underbart skönt att släppa taget och lite ansvar. Vi njöt.

2015 har jag tänkt tagga ner lite. Jobba med det jag har och inte plocka på nått mera. Mitt ♥:e projekt i vår kommer att vara min löpargrupp. Den ska jag sätta lite extra tid och hjärta på. Och så ska jag köra en del uteträningar i vår och sommar. Det brinner jag för. Ute i naturen gör gott. Så en lugnare vår men mera ute.

Hoppas också vi skulle få dra igång lite byggplaner på riktigt. Hoppas får man ju alltid.

Mera familj och ledighet. Jag kan njuta enormt av att bara sitta ner och se på när de leker eller se på pingu med dem och tycka det är väldans bra. Eller dricka en kaffe efter maten med mannen. Den bästa liksom. Då vet man att tiden hemma har varit nippa nappa.Paletthem ska det få vara i två år.
Vi kör på färg så att det nästan skriker stop.
Men jag älskar det.

Och färgen ska nog få flytta med sen.
Dock kanske i lite mindre skala men kanske ännu mera vågat.
Om ni förstår vad jag menar.

Hoppas ni får en skön helg alla där ute.

Vi kanske ses på bodyburnen 16:15 på studio Z?
Och så kör vi uteträning i Ytteresse ikväll 19:15!
Lördag hittar ni mig på FC 9:15 så kör vi på gymmet.
Anmäl dig och häng på!


Isabella
2 kommentarer:

  1. Ah! ♥
    Måst no kom och häls på nångång snart,
    så max och gry får se vart E&E har flytta :)

    SvaraRadera