VÅGA VARA DU

Våga vara du. Det slår mig alltid att många människor ännu inte vågar köra sitt eget. Vågar vara sig själv. Inte vågar visa sina svagheter, vad man inte är bäst på. Vilket jag anser är kanske en av de viktigaste saker vi behöver göra. Visa att man inte kan allt. Att man inte behöver vara bäst, snabbats, starkast, bära snyggaste kläderna ,laga bästa maten, äta bäst ( vi åt färdiga köttbullar och bröd idag. PT:n levererar lunch hemma) jag är också människa. Lycka ligger inte just där. Att vara bäst på allt. Att vara den perfekta mamman lyckas jag inte med alltid. Dom älskar mig dock ännu. Konstigt nog. 

 Eller kunna allt ha åsikter om allt. Fast man kanske inte vet riktigt vad man pratar om. Varför kan man inte bara släppa och vara människa på riktigt mellan varven. Och säga nu fattar jag inte vad ni menar? Har ingen aning. Måste kolla upp.  Man vinner inte på att vara bäst på allt. Visa att du är människa, det är det som gör oss lycklig tror jag. Alla startar vi någonstans. Vi lär oss olika, tar in saker på olika sätt, har olika erfarenheter. Det är det som skapar våra liv och vad vi tror på, står för. Vi har olika intressen, fast man jobbar inom träning världen ligger inte jag med näsan i varje tränings blogg. Det intresserar mig inte. Jag läser annat. Visst dyker jag in på somliga träningsbloggar, sådana som tilltalar mig. Sådan jag mår bra av och som INSPIRERAR. 

Man kan ändå inspirera människor. Fast man inte är den perfekta ultimata bästa. Kom ihåg det alla fina människor där ute. Livet är inte i vad du gör, eller hur du ser ut, eller vad du är bra på. Livet är nära, de som är runt dig. Att du mår bra. Att de mår bra.  Lär dig att känna dig hjärta. Vad som du blir glad av. Och så kör du på. Våga vara du. Våga stå för den du är. Jag möter det så ofta i vardagen, att man inte är nöjd. Vara du. Det är det som gör dig vacker och älskad. 

Det var lite fredags tankar det. 
Nu ska jag komma med det enklaste tipset ever.
Men enklaste är ofta godast.
Och snyggast.
Och bäst.

Det var ju det jag försökte säga med texten också.


Frukt
Det är nått som vi kör mycket med här hemma, både som den är och i kvarg.
I smoothie och i milkshake. 
Så mums.

Så mitt fredagstips är att köpa hem en massa frukt och bjuda vännerna på frukt party.
Eller be alla ta med en frukt.

Det blir gott och fräsigt som efterätt eller till kaffe eller te!Idag hade vi kusiner på besök och två systrar söta.
Alltid lite roligt.
Alltid lika tacksam.
Alltid lika glad över lite lediga vardagar.

Tyckte Elton också.
-Det är skönt att vara ledig berättade han när vi tog bilen och åkte och handla.
Ja visst är det.
Ledigt behövs i vardags ruset.


Trötta barn efter lång vecka.
Nu blir det ledig helg, inga måsten.
Bara njuta och träna lite.

Planerat in en date med mannen, ska se om det lyckas denna gång. 

Skön helg till er!

Isabella

4 kommentarer:

 1. Så sant, så sant!
  Tack för påminnelsen!☆♥

  SvaraRadera
 2. Amen till det! Jag behövde lite "du duger"-pepp, tydligen 😊

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad bra Annika, att det gav dig något.
   Fin vecka till dig! ♥

   Radera