FREDAG

Fredag och jag är genomtrött efter fullständigt värkvecka om man kan kalla det så. Känns som om man bytt personlighet helt och hållet från topp till tå, inifrån ut och att tvättmaskinen inte alls behöver gå så mycket mera, för inga träningskläder behöver tvättas, nästan så man får ta sig en tankeställare när man var i duschen senast. Hehe.

Det har släppt lite idag, inte den värsta dagen, och jag hoppas innerligt att det håller imorgon också när vi ska på bröllop. För det är nått vi verkligen sett framemot allihopa här hos oss, fest är ju fest. Och det ska bli kul att städa upp hela familjen flax.


Idag gjorde vi stan, det vanliga, handla mjölk, fixa sista minuten till bröllopet, kläder alltså, att jag aldrig kan bli normal där, utan det ska vara dan före. Lilla syrran kommer och fixar håret på oss töserna före festen. Det blir nått enkelt och ledigt.


Vi åt på Hötorgets lunchställe, visste ni att de serverar väldigt bra husmanskost där varje dag med efterätt. Dessutom är barn under 6 år gratis.


Enya hon hade sin röda fina börs med och köpte såpbubblor åt sig.
Vilken lycka när man får handla för pengar man "jobbat" in på egen hand.
Klänningen är från Zaras rea.
Älskar att man kan beställa direkt därifrån nu, enkelt.
Dessutom är hon en stensamlare som ni ser.
Hon älskar stenar och man får alltid några i vecka i present.
Möjligen nästa vecka ska dessa målas, har vi tänkt.Hoppas ni får en fin helg, vi påminns ännu en gång att de vi har nära oss är det viktigaste här på jorden. Så ta hand om varann.FOLLOW TRÄNINGSPALETTEN VIA | FACEBOOK  | INSTAGRAM | BLOGLOVIN |Inga kommentarer:

Skicka en kommentar