ETT LITET STEG

Att vakna till en dag klockan halv 11. Lunchtid. Hela familjen flax, vi ligger lite efter, men vad gör det lycka är ju ändå att få ha en heldag tillsammans, och sova har gjort gott denna semester. Nått jag behövt väldigt mycket och uppskattat i massor när vi strosat i trosor ännu klockan 12 på dagen. 

Dock blir det ändring på det nu. Från och med måndag startar vi upp. På riktigt. Med korta dagar på dagis och mera jobb för mamma. Hon som också har tagit ett lite mini steg framåt med hennes lilla företag Träningspaletten. Hon har hyrt in sig i ett litet fint rum, som hon ska jobba i. Ta emot kunder, ja allt liksom, det som hör jobbet till.

 Känna att hon har en jobbplats att gå till. Få jobba i lugn och ro. Det är tanken. Familjen ska vara här hemma, hemmet ska va hemma. Och jag känner redan att det var ett gott beslut. Ett litet kontor i Träningspalettens namn. Spännande. Stort beslut för mig, litet för någon.

Ni ska så klart få kika in. Ska fixa till det lite och njuter av att få inreda mitt lilla kryp in. Det ska va enkelt, rofyllt och fräscht. 

Bästa av allt är att jag inte hör någon tvätt maskin som surrar, eller att man trampar på lego när man går på wc. Ja ni vet ni som jobbar hemma. Känslan. Bryta av. 

I höst kommer det också att dyka upp korta föreläsningar om träningsinspiration och kost som jag kommer att kombinera med träning. Just för dig som vill ha en liten extra kick en lördag eftermiddag eller en vardagskväll. Så håll upp ögonen. Detta är nått för just dig. Olika teman kommer att dyka upp.


Dagen träning på Fitness
Lycklig att börja få in gymmet igen i rutinerna.
Trivs bland vikterna.

Hoppas på en färg glad höst, men många nya människomöten och att få se nya mål sättas upp. Önskar dig en riktigt träning glad höst.


Isabella


1 kommentar:

  1. Låter intressant :) kul med eget kontor!! dit ska jag komma och hälsa på.

    SvaraRadera