Några Klickar...

 
Veckans
 
Förra veckan ♥- ligaste Anna fick mej att börja lipa en skvätt före bodypumpen, Jag har en underbar chef, ett underbart kvällsjobb, med härliga kollegor. Denna vackra kommer att göra att jag kommer att försöka jobba mej super snabbt tillbaka. Imorgon gäller det, visst är det spännande, nervöst, men endå känns de skönt att få det gjort, igentligen passar det rätt fint in nu i höst. Så nu är det bara att hoppa på tåget och ta dagarna som de kommer sen.

 
Helgens Idol
 
Hela helgen har jag tillbringat på Norvalla, med Olli Ilander i spetsen. Heija Olli, håller stenhårt på samma linje också. Bra mat, vanlig mat, ät av allt, och njut av lite coco mellan varven med gott samvete. Söndag kväll var jag genom trött, somnade på Tomas axel, det brukade vara andra vägen liksom, massor att smälta, massor av skola i höst, väldigt roligt, men också väldigt tufft att få ihop hela paketet  mellan varven, med gott samvete.

 
Dagen göra...
 
Tränat lite, måste ju passa på när man har 2 ben kvar liksom, skrapade ihop lite rester från kylskåpet och insåg att det börjar vara rätt slipat där också. Rådgivningsbesök, vasu samtal, och en kaffe paus. Ja där satt den för och eftermiddagen.
 
Hoppas ni också haft en vacker måndag!
 
Nu forsätter vi!
 
Kram på er!
 
 
Isabella

2 kommentarer:

 1. Var studerar du til pt ? Kan man göra det dagtid varje dag som en vanlig skola ?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hejsan!

   På Norvalla i Vörå, finns nu bara denna utblldning till PT på svenska i finland, också en på Solvalla. Vet inte hur det är på finskt håll. Denna skola går man bara lång helger och tentar genom olika delar under året. Tror inte det finns i dagsläge nån PT-utbildning i Finland som du går varje dag på svenska.

   Mvh / Isabella

   Radera