Livet är Här och Nu

Åt lunch med två fina energiknippen igår Anna och Annika från Studio Z. Jag lever ennu på lunchen, nej, inte matmässigt, utan att man få ha sådan underbara kollegor och vänner omkring sig. Vi kom in på temat livet här och nu, eller hur vi nu ska uttrycka det. Och visst är det så, livet är här och nu, så enkelt är det. Vi vet det, men vi glömmer det ofta, åtminstone jag, alltför ofta.

 Så idag vill jag ge dej en tanke.

Gör den där resan du alltid gått och funderat på, krama om dina barn och man en gång extra gång, hälsa på den där gamla söta tanten i trappuppgången som alltid bjuder på kaffe, men du har aldrig tid, före du läser dödsannonsen i tidningen. Häsla på mamma och pappa, ring en gammal vän. Sånt som vi alltid lägger till sidan och tänker sen kanske imorgon. Sånt som gnager men vi aldrig får det gjort. 

 Gör saker med dina när och kära. Behöver ju inte vara värsta dyra resan. Packa ryggsäcken med korv och saft och bröd och gå ut i naturen. Sånt lever man bra länge på.  Så idag är din uppgift att göra nått du tänkt på länge, men alltid lägger det åt sidan, och tänker sen, kanske nästa vecka. Vi vet ingenting om nästa vecka. Livet är här och nu. Just idag.

 
Jag och så Anna som är  ägaren av studio Z  vår vackra boss, och kollegan Annika som gjort mina armar bedrövliga denna vecka. Ni har väl inte missat att hon har börjat sälja Nike kläder på Studion. Bara att droppa in och shoppa, inen skillnad fast du är kund eller inte, Dam och Herrkläder till salu!
 
Idag kör jag sista passet på Studion Bodypump 20:00.
Be there!
Fullt ös, med nytt program!
Har en knäoperation nästa vecka på tisdag men hoppas på att jag är snabbt tillbaka.
insett mitt liv blir väldigt dött när jag inte får pressa fram lite svett hos underbara människor.
 
Så tyvärr slipper ni mej bara en tid!
 
 
Kram
 
Isabella
 
 
 10 kommentarer:

 1. Har du oxå problem med knäna? :( Vad är det som felas?
  Kram: Nina

  SvaraRadera
  Svar
  1. osgood Schlatter, så fint heter det, haft de sen tonåren, men den ena ha blivit jätte stor på vänster knä, så den är helt i vägen när jag ska ner på knä, litar inte fullt på det heller. Hur gick de för dej?

   Kram!

   Radera
 2. Tänkvärda o värdefulla ord. Tack Bella, dem ska jag ta åt mig o försöka minnas,för livet går så fort.h Soa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Roligt att orden och du lämnade fotspår, ja livet är kort, ibland kortare än vi tror. Så varje dag borde man göra lite speciell. Fin dag till er!

   Isabella

   Radera
 3. Fina ord Bella! Man glömmer alltför ofta.. eller ger sig inte tid.. en skön dag till dig och de dina! Kraam <3

  SvaraRadera
 4. Nå ja vet inte ännu, först nästa veckas fredag ska det spekuleras vidare...Sku såååå vila ut o spring eller på bodycombat men vågar inte förrän jag fått tillstånd :) Lycka till med operationen, sku du ha haft den ett halvt år senare sku jag ha tagit hand om dig för jag ska på praktik dit då ;)

  SvaraRadera
 5. Länge sen jag kikat in här men man blir så varm i hjärtat av att läsa din blogg Bella! Fina du! <3 Snart är du tillbaka som instruktör! Kunderna behöver dig och ditt busiga leende! ;) Kram Mikaela (kollegan)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Va roligt att se dej här Mikaela! :) Ja, och jag behöver dom, vilket du kanske också förstår!:) hoppas på att jag snart får snurra med er igen! Kram, och tack!

   Radera
 6. skriv gärna ett inlägg om ditt schlatter. har också och jag har jätte mycket problem. Berätta lite :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hejsan! :)

   De kan jag göra, ska ta min operation nu först så får du hela historien sen!

   Mvh / Isabella

   Radera