Fira 2 i en smäll


Här sitter vi i kalas tankar. Vi tänker kalasa för Enya och Elton på samma gång denna söndag. Elton önskar en Angry Birds tårta och Enya tycker att grisarna är uuij!  Jag dock dreglar för dom i hörnet. Det får bli Leilas cupcakes, hon har ljuvliga bakverk som smälter i munnen. Men de blir nog barnsligt denna gång. Och visst ska jag få till en tårta också. När vi var små fick vi alltid välja tårta. Mamma var dessutom grym på att göra coola tårtor. Glömmer inte ankan med värsta anknäbben som blåste bubblor som bestod av godis, ur munnen.

Gillar att baka bara man har tid och allting hemma. Och förstås att allting går som man vill, att man inte på lördag kväll står med telefonen i högsta hugg och ringer runt till olika baktillverkare, släkt och vänner och inser i samma stund att endast kokosbollarna är klara.

Viktigaste är nog att barnen får träffa sina faddrar vänner och familj. Att dom får känna att det är deras dag. Om dock tårtan ligger lite på sned eller att kaffet smakar beskt, vet dom nog inte om.
Vilken lycka, så jag väljer att vara lite barsnlig denna vecka och inte så rak och perfekt i mina kakbottnar. Utbrotten att lägga kakan i roskis ska jag försöka att undvika. För jag vet att jag ångrar mig en timme efter. Eller redan 15 minuter efter.

Ps.
Min dator bråkar och vill inte ta emot bilder. Vill så gärna bjuda på lite bildhav till er, men snart får jag det säkert fixat.

Öskar skön tisdag till er!

Isabella

4 kommentarer:

 1. Jaa, din mamma kunde göra tårtor hon! Alltid då jag skall göra barntårtor, tänker jag tillbaka på Gunvors kalastårtor. :) Ps. Roligt att få ta del av din blogg, ses ju inte så ofta. :)/Susanna

  SvaraRadera
 2. Roligt att få små komentarer, och få se vem som tittar in här! :) I sommar borde vi nog få till en lite kusin träff med bärklars damerna.

  SvaraRadera
 3. HIttade av en slump din blogg:)
  Skoj med barnkalas! Här har vi just oxå firat vår 1-åring.
  Vi har börjat fuska o kör med färdiga bottnar o de blir helt godkänt med dem oxå.
  /Majas mamma :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. åhh..låter toppen, kanske jag skulle ha några i skåpet ifall att.. :)

   Radera