LÖPGLADA

Hej på er!

Våren smyger på och även så den dammiga asfalten!
Ljuvlig känsla för många när man får ta bort dubbarna under skorna och bara släppa lös på bar mark.
Löparpaletten springer nu denna vecka på torsdag kl 17:15, och denna torsdag är du välkommen med och testa på att vara med i en löpargrupp!

Vem som helst, lite löp i benen är bra att ha eller så är man bara med på teknik träningen, vi börjar med att gå igenom lite löpteknik och sen springer, joggar vi en runda tillsammans!

Jag hoppas du vågar dig med, och ta en kompis med om du inte vågar komma själv, i vår tar jag gärna med flera löpare som vill kom och springa med oss varje vecka, du behöver inte vara i toppform, vi är vanliga damer som bara löper för glädjens och gemenskapens skull. ja, lite tuffa träningar mellan varven, men det ger så mycket sen när vi får ta det lite lugnare veckan där på.

Varmt välkommen med och pröva på! Vi startar vi FC  (Fitness) parkering.
PS. Fast vi bara är damer så är herrar också Välkommen med!

Meddela gärna så vet jag lite antalet och hur många vi blir.

Här bjuder jag på en gammal bild när vi körde en spontan löpning en söndag morgon med många glada! Snart är vi här igen!


| FOLLOW TRÄNINGSPALETTEN VIA | FACEBOOK  | INSTAGRAM | BLOGLOVIN |


2 kommentarer:

  1. Får man komma med nästa vecka?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hejsan! Vi ha en till som kommer och testar nästa vecka, de var ju igentligen denna torsdag men helt ok att komma med nu på måndag 18:50 också på en testrunda, dock blir det ingen teknik träning utan det blir vanlig träning, 9 km löpning med några km tuffare löpning där i mitten. Vi startar från studio Z. Järnvägsgatan 23. Välkommen!

      Radera