HITTA DIN TRÄNING

Klicka på länken här under och kolla svett och etikett med Kalle, detta program handlar om crossfit men jag fastnade för de sista orden som han sa. Precis som det ska vara."Träning handlar inte om att vara bra, det handlar inte om att göra si eller så annars är man dum. Det handlar inte om att äta på ett visst sätt eller se ut på ett speciellt sätt. Träning handlar inte om vilka kläder du har eller på vilken frisyr du har. Träning ska vara din och ingen annans. "

Kalle

Följ inte alltid trenderna som kommer och går, utan kör ditt och ät det din mage mår bra av!
Precis så är det. Det ska vara DIN träning och din mat! och ingen annans, du ska må bra av den och den ska ge dig nått. Du ska inte träna nått bara för att DIN kompis gör det, så är det bara. Igår var det fullt ös på BODYPUMP och BODYBURN och jag älskar att hålla dessa pass, vi får lyfta vikter tillsammans och vi får köra burpees plus en massa annat. Jag får sätta upp hur jag vill, och hur jag anser att det ger nått. Alla gillar inte, men huvudsaken jag känner mig bekväm och kunderna som vill ha tufft får det. ♥ Vi har roligt och vi kör svett fest till max. Man måste pröva sig fram och lära sig tycka om somliga saker.

Fast jag tränar en del crossfit på min fritid så betyder det inte att jag ser annan träning som värdelös! Verkligen inte!! Crossfit passar inte alla, Bodyburn passar inte alla, bodypump passar inte alla. Vi måste inse det. Vi måste utgå från oss själva!! Var vi är och vad vi behöver.

Varför tränar jag då crossfit? 

Jag gillar att lyfta tungt och att få springa snabbt på samma gång.
Jag vill hålla mig stark när jag ska köra mina egna klasser.
Jag gillar att lära mig nytt. 
Jag gillar att inte veta vad jag ska göra när jag kommer till ett träningspass.
Jag gillar att träna i grupp och där det inte är koreografi i programmet.
Jag gillar att känna lite press på, då jobbar man verkligen.


Så kom ihåg att hitta det du tycker om.
Det är det viktigaste.


Ha en vacker tisdag!

Isabella


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar