HÄFTIGASTE träningsresan för DEJ

Här semestrar vi och njuter, glömmer saker när kalendern inte är med och tiden är nått som inte vi bryr oss riktigt om. När man är ledig så jobbar ju hjärnan på nya saker också. I höst kommer jag att jobba lite mindre kvällar. Kommer att köra stenhårt på att hålla onsdag till fredag som lediga kvällar. Jag kommer att jobba mellan 7:00 - 16:30 om du vill ha mig som PT. 

Har en NY löparpalett som startar 17.8 har du lust att hänga på där finns några platser kvar. Du kan läsa om den här i bloggen om du bladdrar ner lite. Gamla löparpaletten fortsätter träna med mig i höst, vilket betyder att vi kommer fortsätta jobba och löpa med dem senare efter att vi jobbat 3 månader tillsammans. 

Men nu till nått jag Klurat och finurlat på en tid, funderat tänkt. 
TRÄNINGSRESA till lite varmare klimat och varmare vatten och långa stränder. 
Med VEM?
Med DIG så klart!


ÅterhämtningOch detta tackar man inte nej till, gör resan tillsammans med ditt Hjärta.Njuta och dansa ut lite extra energi före maten på gatan.Äta god mat på kvällarna och känna träningsvärken komma smygande.Tänka dig att få träna TILLSAMMANS på stranden.Springa eller köra PW på morgonen och se nya vackra platser.


Drömmen att få åka med ett toppen gäng på en träningsresa har jag drömt om rätt så länge, bokade själv mig till en träningsresa som sen inte blev av, vilket jag inte kan förstå i och med att vi var så många anmälda. ( Så synd för det skulle varit en härlig upplevelse! )

Så därför har min PRIO 1 varit att resan inte ska kosta Skjortan. 
Utan den ska vara till fördel för alla.

PRIO 2 Är att vi ska ha ALLA med. Du ska inte behöva känna att du måste vara värsta träningstypen utan GILLAR du träning sol och värme ska du kunna hänga på.

Bra hotell och GOD mat PRIO 3 så där har jag lite funderat ut redan vad vi kunde ha för alternativ.

HELA gänget ska vara med och fundera tillsammans före vi beställer resan. Det är det som är själva greijen med att få den billigare och att vi ska få ett gäng som känner varann lite före resan också.

Okej varför ska ni resa med mig och gänget då?


  • Programmet kommer att bestå av 3 olika träningstillfällen per dag. Inget måste att delta i träningen, men för att man ska kunna välja kommer jag alltid att finnas på plats när det står träning på programmet.

  • Löpning från grunden kommer vi att gå igenom så en liten LÖPARSKOLA kommer att vara med i programmet. 

  • Föreläsning om kost och träning 

  • Träningen kommer att vara allt från löpning styrketräning Cardio Avslappning Uteträning. (Här har ni möjlighet att påverka lite, vad vill ni ha vad behöver ni under er semester?)

  • Du kommer att ha en Licensierad Personlig Tränare med dig hela veckan. Som vill så gärna hjälpa dig på vägen med träning och kost och få dig att känna att du har haft världens bästa semester. 

  • Denna resa ska passa för dig som bara vill slappna av också och resa med ett skönt gäng. Du ska inte behöva känna att det bara handlar om träning. Så vill man bara lapa sol en vecka varför inte?
VI kommer att ha roligt
Jag vet det
Och jag vet att det finns tokiga träningsglada där ute som är med mig!

Jag brukar ha lite tokiga funderingar ibland. Dock har de oftast slutat med att det gått hur bra som helst och jag lyckats få det att snurra som jag vill. Detta är en av de mera knäppare kan jag erkänna, just därför vill jag ha gänget med i planerna före jag bokar och ställer mig iväg på resa. Flera där ute har sagt att de är med på reseplanerna om jag ordnar. Och helt klart ska vi ordna RESA då. 

När ska vi åka då?

Tanken är Hösten 2016 vet att en resa kostar så att alla kan vara med och hinna spara en slant till den är det troligtvis detta som gäller och inte våren 1016.

En summa för träningen och för att jag finns till för er under en hel vecka kommer ju till på resebudgeten. Priset kommer att variera beroende på hur många som kommer med. Billigare desto flera. Funderar ni på denna så kan ni maila eller ringa mig så berättar jag mera.

Anmäl ditt intresse till mig nu idag fast bara så jag vet hur många som är intresserad, jag vet att det kommer att bli en toppen resa om gänget vågar häng på! FRÅGA och FUNDERA med mig om du funderar över något. Vilket vi kommer att göra när vi får samlat  det härliga resegänget också.

DU ja, just DU är väl med?


IsabellaInga kommentarer:

Skicka en kommentar