LÖPARPALETTEN TU


Många har frågat efter en ny löpargrupp. Och visst har jag funderat på det själv också, vi har haft det jätte roligt med vår löparpalett och har det ännu. Så nu är det på gång. Nästa löpargrupp kommer att köras igång i 17 Augusti klockan 20:00.
Vi kommer att träna tillsammans i 3 månader, så då har vi alltid träff och träningar på måndagar, är man intresserad av att fortsätta träna löp sen kan man hänga med på löparpalett one träningar som också kommer att hållas måndagar. Men en timme tidigare.

Denna grupp så kräver jag att du kan springa 5 km. Du behöver inte vara van löpare eller ha de bästa löparskorna eller kläderna, utan bara att du löpt lite så du vet vad det är.


Vi kommer att jobba en hel del teknik, och ganska tuff träning just då vi träffas. Träningen där i mellan har man ansvar för själv. Träningskläder, så som överdel och byxa ingår i priset. Så det får ni också. Träningsprogram för löpare kommer också med. Och så hjälper jag ju såklart på vägen så gott jag kan! Om man sätter sig med i gruppen är det roligt om man sen vill delta i olika lopp. Inget måste, verkligen inte men har du intresse och inte vågat kan jag lova att detta är ett utmärkt tillfälle att få pröva på.

Löparpalett one har varit en mixad grupp allt ifrån vana löpare till mera ovana löpare. Och jag är grymt stolt över dem allihopa. Vi har haft det jätte roligt! Och de kommer att fortsätta löpa med mig i höst.


Världens bästa chans att ta om du saknar löparkompisar och vill ha inspiration.Kursens pris är 250 euro


Isabella Mäenpää3 kommentarer:

 1. Inte har du bloggpaus va? (:

  SvaraRadera
 2. Jag är lite d¨ålig på att blogga nu mellan varven, det blir en del instagram för att det är så enkelt, och så har det inte riktigt funnit tiden till att blogga. Men visst ska jag få in några inlägg här på semestern!

  SvaraRadera
 3. Skulle så gärna träna upp min löpning med dig, men har haft inflammation i höfterna sedan mars å får int löpa alls nu... :(
  /Kitty

  SvaraRadera