FÖRELÄSNING OCH TACKSAMHET

Vaknar upp till en solig lördag. 
Sträcker på mig och inser att jag och barnen har en hel dag ledig tillsammans. 
Händer inte ofta och att få ha sol därtill gör allt.
Tacksam.


Tänker tillbaka på gårdagen, och inser att igentligen hade jag trott att föreläsningen skulle hållas idag. Skönt att det hölls på fredag, så får vi andas idag. Ofta blir helgen lite kort annars.Jag grämer mig alltid innan jag ska hålla hela dagar med gäng som jag inte känner, Älskar att träffa nya människor och visst har jag har blivit mycket bättre på att slappna av, men jag ser bra på huden att stressen finns där under. Dock är jag lycklig att jag tog på mig uppgiften som föreläsare för Chaufförens välmående. Att stiga ur allt de vanliga i jobbet är bra.  Och sen jag började som föreläsare har jag fått hålla för många olika grupper och jag har inte tackat nej ännu, så nått gillar jag nog med det. Eller jag gillar det. Dock kan man tvivla på sig själv ibland att någon ska orka lyssna på mig i 6-7 timmar. Tacksam.

Hade jag ett grymt gäng i går. Verkligen, denna gång är de svåra att slå. Det flöt enormt bra med dem och jag är glad att folk ser med positiv blick på livet och har HUMOR. Gänget vad med på allt och de bjöd på sig själv, vilket jag då också kunde göra, de skrattade så taket lyfte och de tränade i slutet av dagen så svetten skvättade. 
Tacksam. 


Att beskriva glädjen  i dagen med ett foto.


Bellas baletten
Ja jag tror inte det skulle va så svårt.
Med lite övning skulle vi nog få till en vacker balett klass.

Tack hörni!


Inga planer, bara strosa runt i mjukiskläder,  lite kalas  att städa och fixa tills i morgon, men där kommer jag inte att sätta städningen i första hand. Nej i dag sätter vi tiden på att vara tillsammans och städar i kväll. När solen gått ner. Om jag orkar liksom.
Tacksam.Har dessutom en underbar familj och vänner att vara enormt lycklig över.
Förlåt för min positivitet.
Men jag anser att man borde vara mer tacksam över livet man fått.
Tacksam över allt man har och inte gnälla över små saker.

Så idag ska du tänka över vad du har att vara tacksam över.
Vad har du?


Kram på er!


IsabellaInga kommentarer:

Skicka en kommentar