ISGLASS

Vi håller på att förbereda oss för sommaren här. Alltså tänk att vi har en helt egen terrass att slänga ut benen på . Visst hade vi det tidigare också, eller en balkong som var het som en ångbastu när det var skönt väder ute. Så ingen terrass. Visst använde vi gräsmattan och gården, men kändes ändå inte riktigt bekvämt när man alltid måste ner i trapporna och inte kunde lämna stora killen ensam ute, utan att slappna av. Gör man det någongång fast man kan det? Slappnar av? När de är ute?


I vår/sommar får vi hänga på terrass och gräsmatta, dessa Ikea soffor som är lätt som en plätt går bra att ta ut på terrassen och så äter man morgonmål/brunch ute. Och så kommer jag troligtvis att jobba en hel del ute i vår om det är bra väder. Bra med drömmar, få se hur många bruncher det blir och hur många gånger jag springer efter papper som flyger på gräsmattan. Men man kan ju alltid drömma.

Nåja, kom till saken Isabella.

Mellanmål/vår/sommar utan glass ingen sommar, så det var det vi försökte på oss igår, Roligt att göra sin egen glass. Enklaste tipset för lite pyssel med barnen också. Fast dom inte var de godaste jag ätit, så tyckte barnen just i den stunden att det var världens bästa glass. Och ni vet säkert varför. För att man gjort det själv förstås, då är det gott.


Vi använde sockerfri päronkvarg och banan och apelsin.
Lite tråkig, jag vet hade tänkt att jag skulle försöka mig på att vispa upp ägg och grädde.
Men morsan var lite lat i den stunden.

Och vi ville göra det precis just då.


Mumin glass hållare gör ju det ännu roligare.
Finns vid Hala-Halli.


Så blev mellanmålsglassen. 

Eltons i helbanan, min i apelsin och kvarg och Enyas i banan apelsin och kvarg.

Ska försöka utveckla dem lite.
Men dom duger riktigt bra sådär som mellanmål eller när det krisar i sommar och är rejält varmt.
Och bara fylla den med bär och frukt är ju enormt gott!

Här har vi ledigt lördag.
Lite jobb står och skaver i skåpet, ska försöka få det gjort när barnen pysslar med annat.

PS! Hade kommit ett stavfel i de kurser jag dra i vår, alla kurser startar i maj måndag 4.5 som jag drar privat. Kom ihåg att anmäla er! Och vart ni vill anmäla er!

20 pers per grupp är ett mini antal innan jag kör igång en grupp.

Män får ju så gärna hänga på också!
Detta är rena rama träning för alla.
Man får köra det i egen takt, men man kan ta ut sig maximalt också. 

Skön lördag till er!


Isabella

4 kommentarer:

 1. Har du tänkt på att en grupp med mammaträning? Typ kom igång efter förlossningen. Det skulle jag behöva - typ till hösten eller i slutet av sommaren.:)

  SvaraRadera
 2. Hejsan Malena!

  Fått förfrågan tidigare, men tyvärr räcker inte tiden riktigt till allt. Vi har ju på studio Z mama shape up träningar som är väldigt bra! Och utformat så man kan jobba säkert och bygga upp kroppen rätt sätt efter förlossningen.

  Lycka till om du har en liten i magen. ♥

  Mvh/ Isabella

  SvaraRadera
 3. Mmm, gott! I somras testade jag också att göra fruktglassar gjort på enbart mixad banan med hallonbitar i, hur himla gott som helst!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är det! Vi körde också med isglass förra sommaren, det är så gott och så läskande. Den varianten ska vi testa.
   Ha en fin helg!

   Radera