WOLAA

Vilken morgon att vakna till! Sol sol och åter sol, Regnet gjorde också gott förstås, till och med när jag lassade våta däck i bilen i går kväll och var helkladdig och våt själv tyckte jag det var skönt med lite uppfriskande droppar. Största delen av lyckan var nog just kvällen kunder. När man ser flera som gått framåt enormt kan man bara skratta inne i ♥. 

Några vackra damer vågade sig ut i vädret igår och dom körde för fullt ut på träningen. Jag älskar att se människor jobba för något. För sig själv, när de fokuserar till max för att fixa den där sista armhävningen. När livet är just där och nu på träningen, sånt brinner jag för.

 Skratt, är jätte viktigt också, om det blir för tyst på träningen är det inte heller alltid bra. Tystnad kan förstås betyda flera saker. Ibland är tystnad tecken på full fokus. Vilket också är ett måste. Men blir alla träningar så blir det jätte tråkigt. Man måste få höra ett litet flabb mellan varven, vilket ofta händer när det ska testa någon rolig lite konstig övning.

Träning ska också kännas som träning. Skillnad på träning och motion. Vi tränar på ute träningen. Flåset är uppe och det ger en känsla av att man verkligen har jobbat efteråt. Så gillar du den känslan kom och testa i kväll vetja i Larsmo!

Träningen passar alla, du tar det i egen takt och fokuserar på just dig!

Nu ska vi njuta SOL!


Isabella

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar