LÖP TVÅNG

Idag vill dela med av lite löpar pepp och tips om du kämpar på med löpningen men har ingen motivation eller lust fast du vet att det är underbart skönt när du kört 5:an eller 10:an. Eller bara att du inte kommer dig iväg, eller har dåligt med tid. Eller bara annars för att få lite mera km i din löprunda.

Nu kan du inte skylla på tiden, inte heller kan du svänga om för att du börjar tänka på att klädhögen måste vikas. Eller att du känner att du bara orkar en 4 km idag. Nej nu har jag det bästa tipset ever.


Jag utnyttjar det själv till max för att jag vet att det fungerar, och det peppar mig att ta lite utmaningar mellan varven som jag inte kanske vet om jag klarar av till fullo. 
Jag har börjat älska löpningen lite mera och jag får se olika vägar och springer lite olika tider på dygnet. Vilket också är bra för kroppen att få testa på.

Det passar utmärkt oss speciellt nu när vi har semester och jag vill utnyttja den mesta tiden med familjen.


Så hör på..

Jag kör ofta min träning när vi är på väg någonstans eller åker hem. Vilket betyder att Tomas åker iväg med bilen och då vet jag att jag måste ta mig från A till punkt B för att jag ska få hänga med gänget också. Speciellt nu under sommar är det enkelt, bara packa ner en klänning och hand duk i bilen och hoppas man får låna duschen när man kommer fram, troligtvis får du  det i och med att svettlukt är ju inget folk älskar riktigt sådär huvudlöst.


Idag steg jag av lite över 22:00 i Larsmo och sprang hem, det gäller att hålla i motivationen och peppa dig själv att du orkar ock kan. Skulle sträckan bli för lång så kan man gå hem. Vilket gör att du pressar dig lite mera än om du kunde vända och köra tillbaka hem. Man vill ju hem, så fort som möjligt också. Du måste du ta dig till A till B. Eller tills mannen plockar upp dig i 27 grader hetta. Testa vetja!


Tips
 • Ha alltid vatten och vätskebält med i bilen eller handväskan.
 • Skor och sporttopp är skönt.
 • Dock sprang jag  inte i riktiga sport shorts idag, och det gick ändå bra, kom på att jag skulle springa några minuter före vi stannade.
 • Se till att sträckan inte e alltför lång de första gångerna, då gör man inte om det.
 • Pulsklockan motiverar mig, där får jag ha koll på farten och km.Det gick idag i lite för korta konstiga shorts och lite dåligt laddat med vatten på dagen.
Chorizo korven tittade upp lite ur magmunnen och bananchipsen sa också till.
Sånt man får ta under semester och när man kör oplanerad pass.

Körde första 5 km lite snabbare och sen lunkade jag hem i njutar fart.
Skön känsla efteråt.
Så nästa gång ni är på gång någonstans!
Testa du också!


♥ 


Isabella

6 kommentarer:

 1. Precis detta tips har jag testat några gånger, tex hoppat av i kållby och joggat hem då vi varit på galej nånstans. Bara se till så man har nåt bekvämt att dra på sig och länkkare i bilen ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är det toppen, till vintern får man bara byta till lite varmare byxor, :)
   Ha en skön sommar!

   Radera
 2. Hej! Väldigt positiv och inspirerande blogg du har!! Blir Alltid glad av att kika in, trots jag inte känner dig! :) Har själv inget intresse för träning/sport osv.. Men på ngt sätt blir jag bara inspirerad! Har alldeles nyligen fått mitt tredje barn och känner verkligen att nu måste jag börja röra på mig.. Men saknar motivationen.. Intresset... Vill helt enkelt inte... Trots att jag ändå vill!! :) Detta var verkligen ett tips för mig!! Tack!! Fortsätt med det du gör, levererar, inspirerar, och motiverar!! Du är verkligen en färgstark palett!! Önskar dig och din familj allt gott, och en trevlig sommar!! Mvh T

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! va glad jag blir, man blir alldeles varm av att höra att man kan inspirera och få någon motiverad.
   Tänk på att detta kan du använda med promenader också förstås, om du just fått liten.
   Inget måste att man måste träna, hårt, man ska känna efter vad man vill själv och hitta just det man gillar att göra.
   Hoppas jag kan ge flera tips till er, roligt att ni lägger fotspår, så vet man att det är någon som får lite glädje av mina inlägg.

   En riktigt toppen sommar till er också!   Isabella

   Radera
 3. Bra tips, speciellt nu under sommaren passar det bra då man färdas och far, Tack för hejaropen! Det betyder så mycket då man kommer där svettig och slut och någon hejar på.:) Lycka till med löpningen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad bra att det puffade på!
   Vore roligt om det fanns mera publik och heijar rop.
   Det var ni värda!

   Tack, det löper nu. :)

   Ha en skön sommar!

   Radera