ADIDAS BYXAN

Jag älskar färg, retro och kläder som är mjuk och skön. Nått ni säker lärt er vi detta laget. Kan avslöja att en av mina favoriter till bloggare är Karkki. Hon har ljuvliga bilder och inspirerar mig mellan varven till max, både i inredning och klädväg. Kolla in!

Dock hinner jag inte ha så massor av klänningar när mitt jobb ofta består av att springa i backar och hoppa runt på golvet med svettiga jumppa människor. Om jag testat? Oja, agerat som lucia för nått år sen. Så prövad sak, de gick rätt så bra ändå! Men böjer mig helst i byxor, annars så vet jag att tekniken blir  rätt lidande. 

 Kände därför enorm glädje när jag sprang på dessa i Stockholm. Mitt i prick, hade jag haft stort kläd konto hade jag köpt hela garderoben hem med toppar i alla möjliga former av dessa. Nu nöjde jag mig med byxorna. Glad så, dock fick dom inte se Larsmo solen idag, utan dom fick agera som kallisar. Isande kallt, bara att dra mera byxor på och se sådär lagom på packad ut. Vilket gäng sen. Dom tog upp värmen i spåret som alltid.

Jag älskar att jobba ute på morgonen!

Skön Tisdag!


Isabella3 kommentarer:

  1. Svar
    1. Eller hur! Dock är dom lite för lösa i tyget, men ack så sköna. Lite kalisiga. :)

      Radera