KOKOS KLICKAR


Vi  kalasade igår.
Och hade smält choklad till frukt som lämnade över.
Sånt slänger man inte utan gör egen kokosgodis av.

Så rörde i en del kokos och klickade ut.
In i kylen och det blev kokosklickar.

Gott att knapra på till lördagsgodis med kaffet. 
Så nu får de snällt vänta i kylen tills dess.

Här hade jag fazers blå.
Vilket jag tycker det ska va när man kalasar och doppar frukt.
Någon gång per år.

Men vill du ha det hälsosammare köp äkta mörk choklad.
Rör i grovhackade mandlar kokos och torkat äpple.

Om man vill ha det kalasigt så kan man köpa vackra små formar.
Klicka ut

Och du har ett super gott fika om någon dyker upp på en kaffe.


Skön söndag.
Och tack alla för en härlig kväll igår.

♥♥♥♥


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar