FREDAGSMYS

Jo ni vet. Ni har lovat att starta ett nytt liv efter nyår, kanske på att bli bätte på att äta tillräckligt, eller kanske minska på chokladen och så dyker ni in i helg strax efter. Inte det bästa tänkbara.


 Idag är det säkert många som tänker..


 Lika bra jag börjar på måndag, veckan har ju endå varit si och så. Nå visst är det lika bra jag startar om på riktigt på måndag. Jo, så får det bli. Sen tömmer man de sista askarna. Eller äter upp glasskakan i kylen. Och fundera om det inte är lika bra att stunta i träningen också, och ta den på måndagen.


Har jag fel?  Rätta mig i sådanafall.


Vaför måndag?  har ni tänkt på det, varför inte söndag torsdag eller fredag. Har det nån betydelse?


Detta gör att vi ofta faller tillbaka i gamla vanor. Vi börjar ofta om på måndag vilket betyder att du börjar om rätt så många gånger per år. Sluta med att börja om. Misslyckas du en onsdag, fortsätt som vanligt torsdag fredag lördag. Misslyckas menar jag då inte om man äter en bulle i veckan och tränar 8 pass och löper 3. Nej ni vet väl hur jag menar, eller hur?


Det är då du lyckas, genom att inte alltid börja om på måndag. Låt dej misslyckas, res dig och börja om direkt efter godispåsen. Glöm den och träna och promenixa som vanligt, skapa rutin. Ta in nya vanor. Försök hitta nya recept. behöver inte alls vara de svåraste. Eller dyraste. Tro på dig själv också. Idag ska jag bjuda er på vårt fredagsmys. Pröva! Enkelt och smarrigt.


 
Vaniljkvarg av märket Skyr,
med frukt.
 
 
Gott enkelt och du får sätta din egen smak på den.
Jag är smått barnsligt förtjust i Ananas.
Bär går lika bra.
Nej. jag har inte pövat med coco.
 
 
Skön fredag till er!
Och så super glad man blir att ni gillar träningspaletten.
Värmer.
 
 
 
Isabella1 kommentar:

  1. Kloka råd. Måndagar är ändå tillräckligt jobbiga. Fredagar är bra börja-dagar.
    //Malin

    SvaraRadera