En Riktig Palett WC

Hej Fina Ni!

Dålig på

Nu har det gått en vecka sen operationen och allt känns helt okej ennu, litet bakslag kom nog i måndags efter att jag trampat allför mycket utan mina metallpinnar på söndag, och att ha foten i högläge är nått jag slarvat också med, så efter måndag blev det lugnare tempo igen. detta är svårt. Man lär sig.Vila på riktigt, vila är inte att plocka en massa leksaker saker från golvet.

Bra på

Sover i massor, Tomas hittar jag och Elton allt som ofta på soffan med en bok och ett stor varmt täcke och båda sover som stockar när han kommer från sin träning, njuter att att ha den här extra tiden, då jag inte kan göra så mycket annat än läsa böker och kramas. Så igårkväll, så hade vi kramkalas och läste. Man känner ro i ♥.

Veckans första Happy Time

Måndagkväll fick vi besöka en jobbarkompis som hade byggt nytt fint hus, så roligt alltid att träffa jobb vännerna, alla så olika, olika intressen olika stilar, men det är det jag gillar med dessa filurer. Alla olika, men endå passar vi toppen i samma båt.  Tack för en super trevlig kväll.

 
Gänget som jag  dras med i vått och torrt på dagarna. Dom är som sakt grymma.
 
 
Hon gör de godaste pajerna. Vi åt så vi fick knäppa upp knappen på byxan, nåja iallfall nästan.
 
 
Jag laddar till jag får börja riva i igen, det går inte riktigt ihop det här med mat och träning just nu, balancen är inte riktigt som den ska va, men jag känner att jag mår toppen endå. Kanske ♥ styr upp det hela, det värmer i massor, så vi ger överlopps energin till ♥. Så får det bli.

 
10 av 10. Dom hade en väldigt härlig ROSA wc. Den var hel ljuvlig i mina ögon, nej, jag skulle kanske inte smälla till med den själv, eller vem vet. Men just det här är vad jag menar. Det stod Karita på väggarna. Den var så cool att där kan man sitta i evigheter om man vill. Gillar att människor vågar vara sig själva. Huset var varmt. Riktigt ombonat och mysigt.
 


 
Två väldigt glada nöjda besökare. Hoppas jag en vacker dag ska få ta med er till vårt kråkslott i skogen som jag drömmer om, då ska jag göra mega stora goa pizzor i mitt ute kök. Och ni ska få plättar med sylt och glass till efterätt.
 
Tack för en varm kväll, jag var väldigt  hel och harmonisk efteråt.
 
Isabella
 
 

4 kommentarer:

 1. Det där är något jag saknar som hemmamamma, arbetskompisar!!! Sköit åm de! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja dom är guld värda! Tack de ska jag göra! kram.

   Radera
 2. Vi måst njut såläng det varar :)

  ÅÅH, Blev ju sugen på plättar nu...lite småjobbigt halv sex en torsdagsmorgon ;)
  Kraam!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha..bara att ta fram panno. Ja att vi ska njuta, vi måst ta träffarna som en vana! Kram!

   Radera