Studio Z

Studio Z håller öppet hus imorgon! Mellan 12:00-16:00. Kom och pröva på gratis pass allt från bodypump till pilates. Kommer inte att hålla pass, men flera av oss instruktörer kommer att mingla runt så får man  prata lite med oss också. Sånt som man inte alltid hinner med. Så fast du inte vill gå på timme kom och håll oss sällskap endå!

Nu på måndagen kör vi också igång med nytt fräsigt höstprogram, jag har minskat mina timmar rejält i och med att jag börjar jobba, också lite andra orsaker, men håller kvar min bodypump timme på onsdagar, några veckor framöver. Kan inte lämna allt, då blir nog jag halv Isabella.

Vi ses imorgon!

(Klicka på Studio Z där upp så får du fram vilka timmar som hålls.)

4 kommentarer:

 1. Häftig bild! Så till en helt annan fråga - hur har du målat ikealamporna! Såg jättefina ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Lillasyster som fotat, Hoppet var dock inte så högt! :) Bara målat med vanligt spraymål på burk. snabbt och enkelt! :)

   Radera
 2. hej :) finns de nå pass på studio Z för gravida ? fin blogg :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hejsan! Ingen direkt gravid gymppa, men Johannas timme shape up på tisdag skulle kanske vara något, den är ju för dom som fått barn också, den skulle jag rekommendera i första hand. Speciellt om du inte tränat aktivt före, känner du kroppen och hållit igång, så kan du träna normalt om allt känns bra. Man behöver inte alltid ta de största vikterna på passen, man kan köra med bara egen kroppsvikt också. Riktigt bra. Hoppas vi ses! :)

   Mvh / Isabella

   Radera