Power Park

Vi skulle åka till ähtäri djurpark, men vi svängde av 100 kilometer före och hamnade här. Elton fick bestämma och han valde karuseller framför björnar. Vi snurrade, hurrade och skrattade så vi nästan fasnade med mungiporna i öronsnibbarna. Vi år hamburgare och glass och glömde bort att det regnade halva eftermiddagen. De var inte bara barnen som somnade med vidöppen mun när vi åkte hem. Hur jag sen klarade av att dra ett bodycombat pass med hjärnan som snurrade ennu efter allt åkande är en gåta. Gårdagen var  väldigt rolig, våt och glad.

 
Favoriten för killen. Kanske för pappa också.

 
Chaffören fixade banan galant, vi svänger till vänster och nu till höger berättade han åt mej när jag åkte med honom första gången.

 
Och denna dam gillade fart, tåget var roligt!
 
Vilken glädje dom ger.
Man blir så lycklig att att se dom glada, ivriga och förväntansfulla.
Så roligt att dela dagarna med mannen och skratta tillsammmans åt deras tokigheter.
Sköna semester.
 
 
Isabella
 
 
 


4 kommentarer:

 1. Hej Bella! Malin tipsade om din blogg, och jag måste säga att du har en riktigt FIN blogg, den liknar dig :) SÅ jag addar dig på min blogglista om det inte gör dig något?!

  Och vad stora dina barn är redan, jättesöta.
  Kram/ Nina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du gillar! Inga problem de går fint! :) har tittat in hos dej också via Hanna, så dålig på att lämna spår! Ska bli bättre! Kändes bodyöympen nånstans? Kram

   Radera
 2. Powerpark - det är ett ställe vi ännu inte besökt. Härligt fin blogg du har. Läser bakåt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Va roligt att göra! :) jag gör så också, kör flera inlägg när jag har tid att sitta ner och läsa. Roligt att följa dej, fast jag inte är värsta löparen, men siktar på första loppet nu i göteborg med några kompisar, hoppas på blodad tand efter, eller att jag åtminstone. Skulle få in mera löpträning i höst.
   håller tummarna för dej i helgen! Power park rekommenderas!

   Radera