Frågestund

 
 
 
Tänkte vi kör med en liten frågestund här på Paletten. Passar bra såhär efter gårdagen. Smått yr av lycka  sen vi igår drog uppvärmning för tusentals damer. Vilken feelis med 2770 kvinnor på samma plats. Ja man blir bara lycklig av sånt.
 
Så nu är det att fråga på, så blir jag lite klarare i knoppen.
 
Isabella
 
 

8 kommentarer:

 1. Hur tränar du?
  Du har blivit min förebild nr 1!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just nu består min träning av vad jag känner för när jag är ledig. t.ex denna vecka drar jag pass varje kväll+lördag, vilket gör att jag helst löper eller bara vilar på söndagen. Så mitt träningschema är inget jag rekommenderar, skulle sätta upp det lite annorluna om jag inte jobbade varje kväll. Har jag mindre pass spenderar jag gärna tid på Annika Raks timmar och i gymmet.Timmarna jag kör nu är 3 BC pass och 3 BP pass och ett challenge pass som jag gör upp själv. Intrevallträning, med detta är ju inte min träning, utan kundens. Men min kropp vet förstås av det på lördag, annars vore det nått fel! :) Just nu ingen planerad träning, och väldigt dålig variation. Tack, de va fint sakt! :)

   Radera
 2. 1. När började du dra bc/bp?
  2. Vad är det bästa du vet?

  SvaraRadera
  Svar
  1. För ca 3 år sedan, gick då en lite skolning på sportis före, och sen på skolningar för BP och BC. Började med bodypumpen. Hade dock tränat BC och timmar med styrka rätt många år före.

   Bästa jag vet. Svår fråga, finns massa som är det bästa, men att få krypa upp i soffan med de mina och bara ha lite familjetid är nog en av de bästa stunderna.

   Om vi glömmer familjen och pratar annat så är det nog träning och glada svettiga kunder som gör min vardag. Helt klart.

   Radera
 3. Hur ofta tränar du?
  Har du alltid (hela livet) tyckt om att träna o motionera?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Väldigt lite just nu, när jag har egen tid så blir det ofta löpning eller vila. När man jobbar varje kväll finns det inte massa tid till egen träning, på dagarna är det kidsen som gäller, och på kvällen är det studio Z eller Fitness som står på schemat. :) Om jag har mindre timmar försöker jag att hålla i gång med ca 5-6 pass i veckan.

   Det var nog i 5-6 som mitt intresse vakna.Då slapp jag med på stafettkarnevalen och löpa. Vilken lycka den mulliga tjejen kände då. Alltid gillat jumppa. Och innan jag bodde i stan så löpte jag och gick på MI-kurser.

   Radera
 4. Har du fått bristningar under dina graviditeter? isf var? Jag väntar mitt första o har fått bristningar som jag INTE vill ha :/

  SvaraRadera
  Svar

  1. Grattis! :)

   Minns när vi väntade Elton, var rätt nervös över bristningar då. Slapp bristningar men insåg när killen kom att han hade varit värt alla bristingar jag kunnat få. Inget jag funderade över när vi fick vårt andra barn, inte mycket i allfall. Försökte smörja mej med feta krämer och olja, vanlig olivolja. Tyvärr är det nog mest hormonellt har jag förstått så vet inte hur mycket oljan hälpte, men de kändes bra i allafall.

   Som tröst kan jag säga, att jag gillar min kropp mera efter graviditeterna. Fast magen har varit utöjd två gånger. Hoppas verkligen du får må bra under graviditeten och va stolt över din kropp, just nu kan de kännas tåkit, men jag hoppas det känns bättre efter en tid.

   Sol till dej!

   Radera