Mary Kay

Efter att jag blev gravid med killen som idag är 4-år har jag haft problem med huden i ansiktet. Finnar och kliande. Vissa perioder så jätte sjuka att man helst skulle ha suttit tyst och inte öpnnat munnen på ett tag. Råkade man nudda vid ansiktet. AJ! Försökt med allt, ibland har skarfen varit min enda rädding, att dra upp ovanför hakan. Sommar tider är det dock lite värre.

I en kommentar på Kakkakaffes blogg så var det en som tipsade mig om Mary Kays Akne produkter. Hade inget att förlora tänkte jag, så jag testar. Min kompis Anita är Mary Kay konsult och hjälpt mig att välja rätt, att från grunden. Och jag är väldigt glad att jag gjorde valet.

 
Började med lilla akne serien, den kostar bara 33 euro vilket är väldigt förmånligt tycker jag.
Till den behöver du också en vanlig dagkräm, denna jag har använder jag både natt och dag. Den är väldigt mild och gjord för känslig hud. Den största tuben är en vanlig rengöring, om jag inte använder den som är i akne serien så kör jag med den.  Den lilla rosa gör att jag får lite bätte färg på kinderna, den är underbar för att jag inte måste klia sönder ansiktet för att jag ska  få vara lite fin. Produkterna är väldigt dryga, förstås beroende på om man ha en 1-åring som gillar att tömma tuber eller ej.
 
Vad är då det bästa?
 
Att jag inte behöver ha sjukt i ansiktet mer, att jag kan ta på huden utan att det gör ont. Glad över att kunna stiga upp på morgonen, känna att jag kan le, slänga lite med håret utan att inombordare bränner på kinden. Känslan är den bästa. Lite småbråkg hud kommer jag alltid att ha, vilket jag kan godkänna. Men inga inombordare vill jag ha, dom lämnar jag gärna bort.
Testa du också!
 
Happy Torsdag!
 
Isabella
 
 


 


 


4 kommentarer:

 1. Jippii för bättre hy! :)

  SvaraRadera
 2. Det är så roligt att produkterna kunde hjälpa dig! Och av egen erfarenhet visste jag att produkterna är bra. Och varför skulle företaget ha 50-års jubileum i år om produkterna inte skulle göra sitt. Denna underbara kvinna, Mary Kay, körde hårt och grundade företaget 1963.

  SvaraRadera
 3. Ja de är no Jippii! :)

  Så sant Anita! Psss.. den bruna börjar ta slut.. Lilldamen tömde ju en del ur de när pappa var hemma... :)

  SvaraRadera
 4. Kommer ihåg att du hade en tjusig bild av henne ja :) då hon hade mixtrat med din tub. Men du kan vara lugn, den finns på hyllan när helst du behöver den.

  SvaraRadera