Första Loppet

Att vara anmäld till första LOPPET. Ja, det är faktiskt sant. Ingen löpar dam inte, men lite nya utmaningar är alltid bra. Midnattsloppet i augusti Göteborg. Undrar om jag nångång önskat att sommaren skulle flyta ganska snabbt. Ska med ett gäng spralliga tjejer flyga över till vår vän Malin. Och njuta av några fina dagar tillsammans. Vi ska slappa, äta gott och säkert shoppa en del också, och så sätter vi in en extra löprunda på lördagskvällen, då vi endå är där. Så nu blir det att sätta in lite löpträning i kalendern. NÄR är bara frågan. Bara att inse att det blir möjligen en 10 på talang. Men så har vi ju några av våra damer i publiken också, som gör det lite lättare för oss. Bästa med resan är nog gänget. För dom äger liksom. Va vi ska ha kul!

 
Glad och gjorda av samma material, som ni ser.
Rätt bra matställe, kanske det blir ett åter besök där! 
Vackra Göteborg, snart ses vi igen. Om jag dock lägger mej på muren denna gång är en annan sak.
Rätt ung och dum där ennu.

 
Vi drack kaffe upp på berget, jag hade enorm tandvärk denna resa, hade tagit ut en visdomstand. Så denna gång blir det ingen tandläkre och ingen Annika Raks timme före heller, för att sitta hade jag också problem med.Tänk att få sitta och tjattra och äta morgonmål med er i dagarna 3. Vilken lyx alltså.

Isabella


 

4 kommentarer:

 1. nämen oj vad kul!

  SvaraRadera
 2. Oh my, va har jag på mej tänkt jag först. Men så kom jag på att he var min allra första tuniko. He va liksom int na skillna va e var för tyg bara e var en tuniko :)
  VAARMT välkommen hit! He kommer att bli jätteskoj! Den här gango kan jag ge dej lite råd om du har tandvärk men he är nog ändå bäter om du kommer utan.
  Upp till ade muren ska vi spring på loppet, så he kan nog va bra med lite backträning. He är lite mer kuperat än runt 4-korsi.. Men vi kommer att klar e fint!
  //mallan

  SvaraRadera
 3. Ja, tänk att få sitta och äta frukost med ER i dagarna tre!!! :) Det skall bli SÅ roligt!

  SvaraRadera
 4. Ja, jätte kiva liksom. :) Lite sammma känsla som när vi ska till stockholm.

  Haahaa Malin, ja nu får vi väl int äta na godis då vi har dej med, he blir ett eita smuyg itas. :)
  Tur att roskgräva backa finns, ska försöka att köra lite den i sommar.
  Vi ser framemot att få kom och va med just Dej.

  Ja ROLIGT tror jag vi kommer att ha. :)

  SvaraRadera