Livet mitt i veckan

Här rullar livet på, vi har haft fullt upp i helgen att heija pappa i mål. Tomas kom i mål på tiden 4:46:16, vilket är gött. Sen har vi fått ha lilla syster här hela helgen.Vilket har uppskattats av både små som stora. Nu är det redan onsdag och jag har inte gjort ett enda inlägg sen i fredags. men ni vet, ibland hinner man inte. Jag har haft jobb i och med att jag kör nya program nu idag, på studio Z. Bodycombat programmet är grym och sen bodypumpen, gör att man vill hoppa lite exrta. Dock inte då vi är klara. Kom och testa vet ja!

På programmet denna vecka är det också nått pågång på Wautsi. Så håll koll på deras blogg och facebook, och kika gärna in där på fredag. Spännande!

Så det är full rulle liksom. mellan varven har jag ju också två sköna ungar som ska ha sin egen tid som innebär allt mellan att vara ute, mat och blöjor. Endå gillar jag livet som mest, när det är lite halv kaos.

 
Enya och Elton fick vara med under träningen i lördags, vilket betyder inte mycke träning.
Men Elton hade kul med bollarna och slog kullerbyttor. Mamma prövade också, och drömmer faktiskt mellan varven att få köra lite egen träning i form av kullerbyttor och redskapsgymnastik, vilket skulle vara välbehövligt, för rädslan och för smidigheten.
 Och Enya gillade att flyga.
För man sover ju inte på när mamma och syster är på gym. Nej då vaknar jag.
 
VAD GILLAR DU ATT TRÄNA?
 
Isabella

4 kommentarer:

 1. Gillar styrketräning i alla dess former :) o ännu roligare blir det med fantastiska tränare o trevliga människor :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är det! :) Gillar också att träna i grupp!

   Radera
 2. Jag gillar att träna i grupp med instruktör. Less Mills BP, Sh'bam, Bodyattack... och mera sånt som du drog i förra måndags. Jee, tummen upp för det passet, låren var sjuka hela veckan. Skulle gärna träna på sal, för att bygga lite muskler ;) Men har ingen kunskap och ingen själv disciplin.. :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oja, mera sånt utlova när vi får nytt program senare i vår. Då kommer det in nån ny bella timme! :) Hjäper dej gärna med styrketräningen och motivationen om du vill. Kram!

   Radera