Vilken vecka!

Ibland måste man inse att livet inte alltid går att planera. Just denna vecka blev en sådan. Vi började med flunssa och avslutar så. Där i mellan har hela familjen flax tömt magen på mat innehåll. Ja, Enya tyckte de var lika bra, att ta allt i samma kalas. Och varför inte, det är ju endå vasaloppet nästa vecka, och då passar det inte alls för pappa att stanna hemma på wc. Enya och jag kör ombytta roller, hon avslutar nu med min elaka flunssa, tråkit att se liten ha ont och feber. Vi andra är på fötter, flunssan sitter i, men den räknas knappt efter detta om ni föstår, så  idag har vi städat, ätit riktig mat och Elton och pappa har varit ute i backen. Så nu håller vi tummar och tår för att lilldamen blir frisk och kry igen. Och att Tomas slipper flunssan.  Börjar se ljust på livet igen. Man blir smått tokig av hög feber, bajsblöjor och sjuk hals och kräkningar. Men vi fixade det. Yippii.
Så ikväll har vi skrattat. Ätit glass. Och kokat kaffe över halva köket, så kan det gå, vi måste inhandla ny knopp till vår älskade perkulator. Ja, så får det bli.

Så Välkommen Helg, hoppas på nya friska tag nästa vecka!


 
Elton tyckte början av veckan var tråkig. Vilket jag föstår. han satte igång att pyssla, och man blir lika glad varje gång man går om kylskåpet. Han pysslar och sätter upp. Nästa dag kan vi ha ny konst. Gillar vår konstnär.
 
 
Vi åt Päron i början av veckan, vilket är en av min och Eltons favorit frukter just nu.
Sen blev det magrare av den sorten, också.
 
 Ja lite så har vår vecka sätt ut.
Konst och Päron, så nått vettigt har vi i allafall gjort.
 
Önskar er en skön helg!
 
Isabella
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar