Blogga

Varför? Har bloggat mellan varven med stängd blogg, vilket gjorde att när man tappade suget så lämnade bloggadet i bland ett halv år. Så därför har jag valt att ha öppen blogg. och smått lovat mina vänner att ett inlägg kommer nog att dyka upp varje dag.

Väldigt bra dagbok, tror och hoppas att 2013 kommer att bli ett intressant år på flera plan. Vi hoppas på att få börja bygga vårt drömhus, fast vägen dit är rätt lång ennu. Men drömmar får man ha.

 Jag ska försöka att vara hemma så länge det går med barnen. Och verkligen njuta av den lyx man känner när man får sova till halv 9, ta upp 2 morgontrötta barn, och mysa i soffan,
istället för att halvsvettig springa in till jobbet, efter att ha lämnat 2 skrikande barn på dagis.

 Jag kommer att slå mej ner i skolbänken på nytt, vilket jag sett framemot länge. Att läsa om sådant man verkligen brinner för, träning. Bella ska studera till PT. En såndär dröm som jag gått och drömt om, och nu blir verklighet.

Tomas ska skidra vasaloppet första gången, vilket är spännande och roligt för båda.

Vi ser framemot ett händelserikt 2013.

 
Ifjol på vasa loppet såg det ut såhär. Elton i fullfart med och äta pizza. Tösen var 4 dagar gammal. Och jag njöt att få vara hemma med de mina.
 
Skön vecka till er!
 

2 kommentarer: